Poštovani,

Registracija je besplatna i nemate nikakve novčane obaveze prema agenciji/omladinskoj zadruzi prilikom zaposlenja. Online registracijom štedite svoje vreme jer ne morate doći lično do agencije/omladinske zadruge. Registraciju izvršiti na sledeći način:

* Popunite svoje lične podatke u poljima „Ime“, „Prezime“, „Godina rođenja“ i „Pol“.

* Popunite polje „Grad u kom biste radili“ kako bismo znali za koji region Vas angažujemo.

* Popunite polje „Broj telefona“ kako bismo Vas kontaktirali, takođe ukoliko se odlučite za opciju dobijanja obaveštenja o novim poslovima obaveštenja ćemo Vam slati u vidu SMS poruka.

* Popunite polje „e-mail“ tako što ćete uneti e-mail adresu na kojoj redovno proveravate svoju elektronsku poštu. Na tu e-mail adresu ćemo Vam poslati obaveštenje o tome da li Vaša regaistacija uspešno obavljena kao i sve detalje o poslu za koji aplicirate.

* U polje „Prilog dokumentcije“ treba da priložite dokumentaciju u PDF formatu u skladu sa Vašim statusom:

STUDENTI/ĐACI do 26 godina starosti – očitatana (sa čipom) ili kopirana (bez čipa) lična karta i kopija indeksa (strana sa slikom, prva strana na kojoj su Vaši podaci i strana na kojoj je poslednji put overen semestar).

NEZAPOSLENA LICA preko 26 godina – očitatana (sa čipom) ili kopirana (bez čipa) lična karta i kopija diplome.

Ukoliko niste u mogućnosti da priložite dokumentaciju u PDF formatu prilikom registracije možete nas posetiti na adresi Vojvode Tankosića 19, Vračar od ponedeljka do petka u terminu od 13h do 16h.

* Popunite polje „Posao za koji aplicirate“ tako što ćete označiti poslove za koje ste zainteresovani.

POLJA OZNAČENA ZVEZDICOM SU OBAVEZNA