Potrebne odgovorne, ozbiljne i komunikativne devojke za angažovanje na poslovima prijema posetilaca i pružanja informacija.

  • Hostese na manifestacijama – posao podrazumeva neposredan prvi kontakt sa posetiocima i upućivanje istih do rezervisanih mesta. Radno angažovanje je povremenog karaktera odnosno onda kada su manifestacije zakazane.
  • Hostese na infopultu – posao podrazumeva pružanje informacija posetiocima. Radno angažovanje je stalnog karaktera i obavlja se radnim danima u toku nedelje puno radno vreme.
  • Promoterke – posao podrazumeva podelu reklamnog materijala klijenta zainteresovanim pojedincima. Posao je povremenog karaktera.
  • Hostese za rad u kladionicama – posao podrazumeva neposredan prvi kontakt sa posetiocima, pružanje informacija i upoznavanje sa poslovnom politikom i uslugama klijenta. Radno angažovanje je stalnog karaktera i obavlja se puno radno vreme.

 

Za apliciranje za navedeni posao klikni na polje “Registracija” ili nas kontaktiraj na telefone 011/4035-691, 060/3221-327.